Onder studenten in Utrecht is het al jaren bekend; datediners vier je in Café Joost. Heb je binnenkort een datediner, clubdiner of huisdiner? Café Joost is hier uiterst geschikt voor. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Café Joost werkt samen met een echt bourgondische cateraar. Deze cateraar bedenkt, in overleg met jou, een verrassende maaltijd. Er zijn diverse arrangementen. Denk hierbij aan een lekkere pasta, tot een uitgebreid tapasbuffet. Vergeet je niet om eventuele allergieën vooraf door te geven? De cateraar houdt hier dan rekening mee. Tijdens een datediner is het mogelijk om de drank af te kopen.

Datediners zijn uitsluitend te boeken op donderdagavond. We beginnen dan om 18.00 uur (of eventueel eerder) met een borrel. Wij zorgen dat rond 18:30 lange biertafels klaar staan, zodat je aan tafel kunt. Nadat iedereen uitgegeten is, ruimen wij de tafels op en zetten we de echte hitjes op. Zo kun jij met je jaarclub, huis, dispuut of hockeyteam heerlijk genieten van de biertjes, PK en wijn. Om 23:00 uur zal de laatste ronde zijn.

Datediners zijn te reserveren vanaf 20 tot maximaal 35 personen. Er zijn verschillende arrangementen. Het basisarrangement kost 45 Euro p.p.. Neem voor meer informatie contact met ons op.