Pubquiz Utrecht

Het wordt de laatste jaren steeds populairder in de grote steden; pubquizzen. Café Joost faciliteert bij groepen die graag een pupquiz in Utrecht willen doen. Wist je dat Café Joost ook pubquizzen organiseert, waarbij iedereen welkom is? Houd onze Facebookpagina hiervoor in de gaten!

Je eigen Pubquiz organiseren

Ben je erg creatief? Heb je zelf een pubquiz gemaakt? Wil je jouw vrienden testen op hun IQ? Dat kan bij ons. Café Joost heeft de juiste faciliteiten om je eigen pubquiz te houden onder je eigen gezelschap. Jij bedenkt de vragen en verzorgt de presentatie. Café Joost zorgt voor een groot scherm, microfoon, geluidinstallatie en natuurlijk een hapje en drankje voor je gasten.

Café Joost jouw Pubquiz laten verzorgen

Geen tijd om een eigen pubquiz te maken? Wel benieuwd wie van jouw vrienden het slimst is? Of wil je jouw vrienden laten zien dat jij een antwoord hebt op elke vraag? Café Joost verzorgt een pubquiz voor jou! We werken samen met diverse pubquizmasters, zoals de ludieke masters van Witte Gij ’t. Zij verzorgen een avond vol vertier. Tijdens uiteenlopende rondes met vragen, krijgt iedereen de kans zijn of haar beste kant te laten zien. Een quizmaster verzorgt de vragen en de presentatie, Café Joost verzorgt de hapjes en de drankjes en jij nodigt jouw publiek uit. Ook voor meer ”serieuze” pubquizzen kun je bij Café Joost terecht. Zo werken we bijvoorbeeld ook samen met de Pubquizmaster. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een andere gezellige activiteit?

KKijk eens bij onze partner Puur Events! Zij organiseren originele activiteiten voor tijdens je borrel in Café Joost, bijvoorbeeld:

Wat is een Pubquiz eigenlijk?

De naam zegt eigenlijk al genoeg; een pubquiz is een quiz in een pub. De pubquiz vindt haar oorsprong in Ierland. In gezellige huiskamerscafé’s (zoals Café Joost) werd onder het regime van een quizmaster en onder het genot van een biertje gestreden naar de overwinning. Maar ook de Utrechtse pubquiz is inmiddels erg populair. Een pubquiz kent verschillende rondes vragen met een overkoepelend thema. Vervolgens krijgen de deelnemers de mogelijkheid deze vragen te beantwoorden. Vaak zijn de deelnemers verenigd in groepjes van 3 tot 5 personen. Het groepje dat aan het eind de meeste rondes wint, of de meeste vragen juist heeft beantwoord, wint. Vaak hangt hier een ludieke prijs aan. Café Joost organiseert in samenwerking met de pubquizmaster Witte Gij ’t maandelijks een pubquiz. Houd de Facebookpagina van Café Joost in de gaten. Hier vind je wanneer de volgende pubquiz plaatsvindt en hoe jij je in kunt schrijven. Een pubquiz is overigens ook altijd een topper tijdens een bedrijfsborrel.

Top