Reünie vieren in Utrecht

Na elke reünie horen we het weer; Café Joost is de ideale locatie om je reünie te vieren. Of het nou een schoolklas uit 1965 betreft, 50 oud-medewerkers van de NS of een oud-korfbalteam met 15 meiden, ze vinden elkaar weer in Joost.

Ben je al bekend met onze werkwijze? Weet je ook al wanneer de reünie plaatsvindt? Neem dan snel contact met ons op om een reservering te plaatsen.

Reünie op een centrale locatie

Natuurlijk ligt Utrecht erg centraal in Nederland. Erg handig als je oud-klasgenoten inmiddels verspreid door heel Nederland wonen. Maar wist je ook dat Café Joost erg centraal in Utrecht ligt? Hierdoor is het dé locatie waar je jouw reünie kunt vieren. Zie hier de locatie via Google Maps. Het treinstation Utrecht Centraal ligt op minder dan 10 minuten wandelen. Ook met de bus zijn we erg makkelijk te bereiken. De bushalte Janskerkhof bevindt zich op enkele tientallen meters afstand van Café Joost. Kom je, of een van je gasten, met de auto? Op Janskerkhof is voldoende parkeergelegenheid. Let op; met uitzondering van zondag, is het betaald parkeren.

Faciliteiten bij een reünie

Niet alleen vanwege de centrale kiest men ervoor om een reünie te vieren in Café Joost, ook vanwege de mogelijkheden die we bieden. Zo hebben onze gasten de beschikking over een groot TV-scherm. Wil je tijdens de reünie foto’s laten zien van je oude klas, die rare manager van vroeger of van de bekerfinale die jullie wonnen? Dat kan! Je laptop is makkelijk aan te sluiten aan het scherm door middel van een VGA of HDMI-kabel. Naast een groot scherm, hebben onze gasten ook de beschikking over een microfoon. Leuk voor een praatje tijdens de reünie, handig bij een speech. Wist je dat via onze website ook enkele foto’s van Café Joost kunt bekijken?

Heb je er over nagedacht om je gasten na de borrel met een volle maag naar huis te sturen? Bekijk hier de opties voor de verschillende mogelijkheden voor een walking dinner in Café Joost.

Contact en reserveren

Overtuigd dat Café Joost dé locatie is om jouw reünie te vieren? Kijk snel hier om te kijken of jouw gewenste dag nog beschikbaar is. Als dit zo is, raden we je aan om snel een contactformulier in te vullen. Zo kunnen we jouw optie snel overzetten in een reservering.

Top