Datediner organiseren in Utrecht

Onder studenten in Utrecht is het al jaren bekend; datediners vier je in Café Joost. Heb je binnenkort een datediner, clubdiner of huisdiner? Café Joost is hier uiterst geschikt voor. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Café Joost werkt samen met een echt bourgondische cateraar. Deze cateraar bedenkt, in overleg met jou, een

Biertje

verrassende maaltijd. Er zijn diverse arrangementen. Denk hierbij aan een lekkere pasta, tot een uitgebreid tapasbuffet of zelfs een walking dinner. Vergeet je niet om eventuele allergieën vooraf door te geven? De cateraar houdt hier dan rekening mee. Tijdens een datediner is het mogelijk om de drank af te kopen. Kies je er voor om onbeperkt te drinken? Dan kun je keuze maken tussen het ”standaardassortiment”, bestaande uit frisdrank, bier, wijn en PK. Ook kun je kiezen voor het ”assortiment deluxe” naast de eerder genoemde dranken, koop je dan ook mixdrankjes en sterk af.

Datediners zijn uitsluitend te boeken op donderdag en vrijdagavond. We beginnen dan vanaf om 19.00 uur (of eventueel eerder) met een borrel. Wij zorgen dat er lange biertafels klaar staan, zodat je aan tafel kunt. Nadat iedereen uitgegeten is, ruimen wij de tafels op en zetten we de echte hitjes op. Zo kun jij met je jaarclub, huis, dispuut of hockeyteam heerlijk genieten van de biertjes, PK en wijn.

Datediners zijn te reserveren vanaf 24 personen. Er zijn verschillende arrangementen. Het basisarrangement kost 45 Euro p.p.. Neem voor meer informatie contact met ons op. Met een grotere groep? In Bar Josefien hebben we plek voor max 120 personen.

Let op: het is verstandig om tijdig een optie te plaatsten of een reservering te doen. Weet je nu de datum al voor jouw datediner, clubdiner, huisdiner of teamuitje? Laat het ons dan vast weten. Dit kan door middel van het invullen van het contactformulier. Wij nemen dan contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Top