Bedrijfsborrel Utrecht

De centrale ligging, de intimiteit en sfeer maken het café tot de ideale locatie voor uw bedrijfsborrel in Utrecht. We zien dan ook steeds meer bedrijven en instellingen regelmatig terugkeren in Café Joost. Denk aan een maandelijks terugkerende VriMiBo, of ”gewoon” wanneer er iets te vieren is. Faciliteiten als een groot scherm, microfoon e.d. staan zonder extra kosten tot jouw beschikking. Handig voor een zeepkistsessie, bedrijfspresentatie of om een woordje tot iemand te kunnen richten.

Factuur achteraf

Op verzoek kan een factuur achteraf worden verzonden per e-mail in plaats van betaling via PIN terplekke. Hiertegenover staat dan wel dat deze na ontvangst direct per bank wordt voldaan.

Waar borrelen in Utrecht?

Borrelen doe je dus lekker in Café Joost. Los van de gezelligheid, is ook de locatie ontzettend fijn. Café Joost ligt namelijk erg centraal in Utrecht.  Zie hier de locatie via Google Maps. Het treinstation Utrecht Centraal ligt op minder dan 10 minuten wandelen. Ook met de bus zijn we erg makkelijk te bereiken. De bushalte Janskerkhof bevindt zich op enkele tientallen meters afstand van Café Joost. Kom je met de auto? Op Janskerkhof is voldoende parkeergelegenheid. Let op; met uitzondering van zondag, is het betaald parkeren. Het maakt dus niet uit waar jouw team of collega’s vandaan komen, voor iedereen is Café Joost gemakkelijk bereikbaar.

Deze organisaties gingen jullie voor…

Universiteit Utrecht logo      Solid professionals logo   Gemeente Utrecht logo

KPN logo            Rabobank Logo               Mitros

UWV logo                  De Volksbank logo           NS Logo

Chapeau logo             Ivvo logo            DNFS logo

Top