Bedrijven

Sinds de oprichting van het café, worden er bedrijfborrels georganiseerd in Café Joost. Soms is het een afscheid van een collega,  een bedrijfspubquiz, speciale kerst- of nieuwjaarsborrel of gewoon een donderdag- of vrijdagmiddag borrel als bedrijfsuitje. Café Joost leent zich hier uitstekend voor.

Speciaal voor bedrijven hebben we drie soorten arrangementen: 

  1. Borrelarrangement; hieronder staan de drie mogelijkheden
  2. Minimale omzetgarantie; neem hier een kijkje voor de prijzen
  3. Bespreek de mogelijkheden; neem contact op met Jelte voor de mogelijkheden

Borrelarrangementen bedrijven Café Joost

Speciaal voor bedrijven zijn er verschillende arrangementen samengesteld. Bij een arrangement geldt een vaste prijs per persoon. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Kijk welk arrangement past bij jouw gezelschap en reserveer! Je kunt aan het eind de rekening voldoen per PIN, maar we kunnen ook een factuur versturen.

Uiteraard kunnen bedrijven ook gewoon borrelen op nacalculatie.

Speciale arrangementen

Heb je vragen over een arrangement? Bel Jelte van Café Joost en hij helpt je verder!

Dorstige Joost

Bij de Dorstige Joost geniet jouw gezelschap van onbeperkt bier/wijn en frisdrank. Halverwege de borrel gaat de barman rond met heerlijke hapjes. De borrel duurt minimaal 3 uur en kost slechts 10 euro per persoon per uur. Houd er rekening mee dat dit arrangement uitsluitend van maandag t/m donderdag te reserveren is.

Genietende Joost

De Genietende Joost is bedoeld voor mensen die weten wat borrelen is. Bij binnenkomst staat de barman klaar met een glaasje bubbels om jou en jouw gezelschap te verwelkomen. Jij geniet gedurende de borrel van alle drankjes die wij in ons assortiment hebben. Deze borrel duurt ten minste 3 uur en kost slechts 14 euro persoon. Ideaal dus voor een vrimibo met collega’s. Wist je dat dit arrangement het vaakst bij ons wordt gereserveerd?

Onbezorgde Joost

Bij de Onbezorgde Joost hoef je zelf werkelijk nergens meer aan te denken. Hapjes, bubbels en andere drankjes worden voor jullie geserveerd. Er wordt zelfs gedacht aan de versiering van het Café. Bij dit arrangement zitten, naast een koud en warm garnituur, ook maaltijdvullende tapasgerechtjes. Hierdoor word je dus helemaal ontzorgd. De borrel duurt minimaal 4 uur; ideaal als je de vrimibo gewoon wat langer wilt maken. De kosten voor deze borrel bedragen slechts 18 euro per persoon.

Top