Verjaardag vieren Utrecht

Ben je binnenkort jarig? Wil je geen rommel thuis, maar wel een gezellige en betaalbare verjaardag vieren? Dit kan in Café Joost! Meer informatie over het concept vind je hier.

Verjaardag vieren in een café

Café Joost leent zich uitstekend om je verjaardag te vieren. In het hartje van Utrecht, achter de Dom, bevindt zich Café Joost. Erg centraal dus. Het is een intiem en sfeervol bruin café. Ideaal voor het vieren van je verjaardag. Het café heeft een slimme inrichting. Hierdoor is er al veel sfeer als je met 15 mensen binnen staat. Je hebt niet snel het gevoel dat je in een lege kroeg staat. Dit terwijl er wel degelijk ruimte is voor 55 gasten. Voor een sfeerimpressie, zie hier enkele foto’s.

Een kwartier voor aanvang van jouw verjaardag ben je welkom. Niet eerder, want Café Joost is alleen open bij reserveringen. Je mag dan slingers ophangen en het café versieren zoals jij het wilt. Houd er wel rekening mee dat je na afloop van je verjaardag de versiering ook weer mee naar huis neemt. We vragen je om géén confetti mee te nemen.

Verjaardag organiseren zonder zorgen

Hoe kun je een verjaardag vieren zonder taart? Je mag zelf taart of cake meenemen voor jouw gasten. Vergeet je niet de bordjes en vorkjes mee te nemen. Deze hebben we helaas niet voorradig. Andere consumpties en hapjes hoef je niet mee te nemen. We hebben een uitgebreid assortiment borrelhapjes. Denk aan kaastengels, bitterballen en mini loempiaatjes. Daarnaast hebben we ook schaaltjes met nootjes. Je kunt vooraf met de barman afstemmen hoe laat hij met een schaal hapjes rond gaat. Zo zorgen we er voor dat je zorgeloos je verjaardag kunt vieren binnen de grachten van Utrecht.

De barman houdt de rekening bij en geeft een seintje als de rekening jouw budget nadert. De prijzen die we in Café Joost hanteren zijn vergelijkbaar met andere horeca in Utrecht en vind je hier.

Top