Borrels

Ben je op zoek naar een café in Utrecht waar je een borrel kunt organiseren? Dan ben je bij Café Joost aan het juiste adres. Ons bruine kroegje is te reserveren voor groepen. Ideaal dus als je een borrel wilt organiseren voor jouw gezelschap.

Je reserveert het café voor een bepaalde duur. Dit kan al vanaf 2 uur. De redenen waarom er iets te vieren is, blijft natuurlijk divers. Vaak viert men een verjaardag bij ons of wordt er om een andere reden een feestje gevierd. Er zijn ook bedrijven die een maandelijkse borrel bij ons in de agenda hebben staan.

Wil je eerst een kijkje nemen voordat je de beslissing maakt bij ons te borrelen? Laat het ons dan even weten. We nodigen je graag uit om het cafeetje aan je te laten zien en leggen graag nog een keer uit hoe we te werk gaan. Zo weet je perfect wat je van ons mag verwachten. Ons gezellige café wordt bijvoorbeeld vaak afgehuurd voor bedrijfsborrels of afstudeerborrels.

Locatie in Utrecht
Een sfeerimpressie van Café Joost

Café Joost ligt midden in het centrum van Utrecht, op een steenworp afstand van Janskerkhof en Domplein. Je hebt dus een centrale locatie die goed bereikbaar is vanaf Utrecht CS en bushalte Janskerkhof.

Een feest voor meer dan 50 personen?

Toch op zoek naar een grote locatie voor je besloten borrel? Kijk eens op de website van Bar Josefien ( 40 tot 120 personen)

Top