Afstudeerborrel Utrecht

Afstudeerborrel in Utrecht

Café Joost is onder de Utrechtse studenten al jaren een een bekende afstudeerborrel locatie in Utrecht. Café Joost is de ideale plek om te proosten op een einddiploma of bul. Om de hoek van het academiegebouw van de Universiteit Utrecht weten studenten Joost bijna blindelings te vinden. Hetzelfde geldt voor die van de HKU en HU.

Bedrijfsborrel in Utrecht

De centrale ligging, de intimiteit en sfeer maken het café tot de ideale locatie voor uw bedrijfsborrel in Utrecht. We zien dan ook steeds meer bedrijven en instellingen regelmatig terugkeren in Café Joost . Faciliteiten als een groot plasma scherm, microfoon e.d. staan zonder extra kosten tot uw beschikking.

Op uw verzoek kan een B.T.W.-nota worden verzonden per e-mail in plaats van contante betaling terplekke. Hiertegenover staat dan wel dat deze na ontvangst direct per bank wordt voldaan.

Verjaardag vieren in Utrecht

Geen rommel thuis, toch gezellig en betaalbaar. Dat gebeurt voor menige jarige die zijn verjaardag in Joost viert steeds meer en meer. Slingers ophangen is geen probleem, maar laat s.v.p. de confetti in de feestwinkel liggen.

Reünie vieren in Utrecht

Is het tijd om een reünie te vieren in Utrecht? Ook dat kan natuurlijk in Café Joost. Of het nu een schoolklas van 15 oud-leerlingen betreft of 50 oud-medewerkers van de NS, ze vinden elkaar weer in Joost.

Pubquiz in Utrecht

Met de nodige apparatuur en verdere voorzieningen in Joost dè plek voor het organiseren van een pubquiz. Een groot tv scherm, microfoon en zelfs een klein podium staan ter beschikking.

Top