Hoe het werkt

In Café Joost vier jij jouw eigen feest in je eigen café! Wij zijn alleen geopend voor gezelschappen. Ideaal dus als je iets te vieren hebt met jouw vrienden, familie of collega’s. Bij ons is veel bespreekbaar: een borrel kan tussen de 2 en 5 uur duren, we kunnen een heerlijk diner serveren en jij mag jouw versiering ophangen en muziek draaien. We werken met een minimale omzetgarantie. Bij ons betaal je geen zaalhuur en de barman staat volledig tot je dienst. Een uniek concept dus.

Hoe het werkt:

Het hele proces van reservering tot borrel proberen we zo makkelijk mogelijk in te richten. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Je mag ons altijd bellen of een mail sturen.

Stap 1: Kies een datum

Check onze agenda om een datum + tijdstip te zoeken dat het jou uitkomt en neem direct contact met ons op om een optie te plaatsen. Wij laten binnen 3 dagen weten of op die datum de borrel door kan gaan. Dan is het tijd om jouw gezelschap uit de nodigen. Er is ruimte voor 50 personen of 55 sardientjes.

Stap 2: Geniet van de borrel

Gedurende de avond kunnen jouw gasten gezellig borrelen. De barman houdt bij welke hapjes en drankjes worden besteld aan de hand van onze prijslijst. Nader je de minimale omzet? De barman geeft je een seintje en jij kiest: je verhoogt de rekening of iedereen drinkt verder op eigen rekening.

Stap 3: Vergeet niet af te rekenen

Als de borrel afgelopen is, ontvang je de rekening. Je kunt gewoon bij ons pinnen. Voor bedrijven is het mogelijk om achteraf een factuur te ontvangen. Vond je het een leuke borrel? Vergeet je dan niet onze Facebookpagina te liken?

Bekijk hier onze kleine lettertjes

 

Top